Kostvejleder og slankekonsulent

Hej

Velkommen til min hjemmeside. Nu opdateret med priser.

Kontakt mig hvis i har spørgsmål, jeg sidder klar til at besvare dit opkald.

Det er Leth at være sund 🙂

Der er ingen problemer vi ikke kan fixe, næsten 😉

Jeg er uddannet til at hjælpe dig med dit vægttab, stort eller lille.  Mangler du energi sidst på dagen, kan jeg sikkert hjælpe dig. Har en sukkertrang du ikke kan komme af med, kan jeg også hjælpe. Mine kompetencer er mange. Hvis du brug for hjælp til sund ernæring eller motion, kan jeg med garanti hjælpe dig. Hjælpe dig på vej til en sundere livsstil.

Er i en gruppe eller et firma, så er det ingen problem, jeg har erfaring med forløb på op til 23 personer fra samme firma, og flere vil heller ikke være et problem. Så tøv ikke med at kontakte mig, vi finder ud af noget sammen.

Har i nogen som helst spørgsmål, eller vil i have et uforpligtende tilbud, så er i mere end velkomne til at ringe eller skrive.

M.V.H.

Susanne Leth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *